Om Aktiv Form

Din krop skal arbejde for dig - ikke imod dig

Aktiv form

Vi står klar til at støtte dig på din vej mod balance

Behandlingsmetoden, som anvendes i Aktiv Form, er udviklet igennem de sidste 45 år af centerets grundlægger Per Gjeding, herunder i en 10-årig periode i samarbejde med overlæge dr. med. Niels Tinggaard Pedersen fra Odense Universitetshospital.
Undervisnings-/behandlingsmetoden er baseret på kendt anatomisk, biokemisk, patofysiologisk og neurologisk viden om sammenhængen mellem muskelfunktion og nerveimpulser til muskler og sener kombineret med en forståelse af musklernes energistofskifte.

Det proprioceptive aktiveringssystem (PAS) bygger på, at musklerne genvinder deres naturlige bevægelse. ​​Per Gjeding har gennem en årrække forfinet sit behandlingskoncept PAS®, der tilsigter, at klienten, der som udgangspunkt døjer med smerter eller dysfunktion i bevægeapparatet, bliver vejledt i at ændre sin bevæge adfærd, så legemets proprioceptive sans fungerer efter hensigten. Behandlingen genopretter den naturlige forbindelse mellem hjernestammen (truncus encephali), lillehjernen (cerebellum) og storhjernen (cortex), således at storhjernen overtager styringen af bevægeapparatet. PAS kan anvendes til såvel børn som voksne og er velegnet til alle former for smertetilstande og ubalancer i kroppen, herunder også til såkaldte diffuse og kroniske smerter

Proprioception, sansningen af ledbevægelse og acceleration, er de sansemæssige feedbackmekanismer for bevægelseskontrol og positur. Disse mekanismer er – sammen med det vestibulære system, et væskefyldt netværk i det indre øre, der kan registrere tyngdekraftens påvirkning og sørger for at holde kroppen orienteret og i balance – og bruges ubevidst af hjernen til at sørge for konstant tilførsel af sensorisk information. Dermed kan hjernen straks sende besked ud om justering af led og muskler for at opnå bevægelse og balance.

Aktiv Form team

Per Gjeding

Direktør

Jennifer Alma Vestergaard Gjeding

Underdirektør

Rikke Vestergaard Gjeding

administrerende direktør

Erik Jørgensen

Behandler

Greta Toft

Receptionist

Dorit Sakko

receptionist

Amalie Vestergaard

Instruktør & Receptionist

Camilla Vestergaard

Instruktør & Sygeplejerske

Kundernes Ord

Ægte tilbagemeldinger, ægte resultater

Tag det første skridt mod en smertefri hverdag - din krop vil takke dig!

Genopdag bevægelsens frihed med Aktiv Form og gør op med smerter og ubalancer i kroppen gennem vores revolutionerende PAS®-metode, udviklet over 45 år, der forbinder din krops bevægelse, nerveimpulser og energistofskifte. Tag det første skridt mod en smertefri hverdag – din krop vil takke dig!

Book din tid nu

Oplev en ny verden af velvære med PAS®-metoden.

Lær mere om PAS

Udforsk den videnskab og filosofi, der driver vores metode.

Kontakt os

Vi står klar til at støtte dig på din vej mod balance

Aktiv form

Download PAS Appen

Din vej til smertefrihed og balance i håndfladen!

Booking

Forslag til bookings tid

Telefonen er åben fra 07.00-20.00.