Det siger vores kunder om os

Vores kunder er vores bedste ambasadører, og vi sætter en stor ære i, at alle får en god oplevelse hos PAS by Aktiv Form.

Aktiv form

Vi står klar til at støtte dig på din vej mod balance

Vores kunder er vores bedste ambasadører, og vi sætter en stor ære i, at alle får en god oplevelse hos PAS by Aktiv Form.

Nedenfor har vi samlet et lille udsnit af de mange historier, som vores kunder deler med os.

På vores Facebook side kan du finde mange flere historier.

Tak til Per og PAS by Aktiv Form.

Nu fungerer min krop igen, så jeg kan passe mit arbejde.

Glædelig Jul allesammen!

Julemanden i Odense

Per og jeg vandt i år årets spiller. Havde det ikke været for Per og Aktiv Form, havde jeg slet ikke turde drømme om at komme tilbage på fodboldbanen kun fem måneder efter jeg rev min akillessene helt over. Pers hjælp og støtte har gjort mig tryg og stærk og givet mig troen på at jeg har mange gode års top-fodbold i mig endnu.

Mange hilsner Marlene

Jeg var nede hos jer i onsdag ved 13-tiden og få en behandling, ved Erik.

Jeg er simpelthen nødt til at sende dig denne solskinshilsen og gå hjem på weekend med.

Jeg tog til Odense som et menneske og kørte hjem som en helt anden. Hvad skete der lige…

Det er jo fuldstændig fantastisk som jeg oplever en forandring og et helt nyt liv åbne sig for mig.

Jeg ved ikke om jeg nogensinde har haft sådan en energi, er træt men uden og være udmattet!!!
Har sovet to nætter i træk og så dybt. Vågner med et smil og et overskud.
Mine tanker er forandret, mine følelser, min krop slapper af og bevæger sig på en helt anden måde.

Der er sat gang i en masse kan jeg mærke og jeg har slet ikke ord for hvor TAKNEMMELIG jeg er og hvilken betydning det her får for mig og min familie.

Kan man virkelig ha det sådan!!!! Nu forstår jeg hvorfor nogle bare nyder livet.. – Det gør jeg også.

Glæder mig til videre behandling og træning.

Tusind tak for behandlingen, jeg er stadig mundlam og den dybeste respekt for jeres behandlingsform.

En dejlig dag til jer og en skøn weekend.

Venlig hilsen Heidi Christensen

Kære Per

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at dine behandlinger på Aktiv Form har en enestående og fantastisk effekt. Jeg husker stadig den første gang, jeg så dig for 10 år siden. Du så bare med dit ”røntgenblik”, hvad problemet var med det samme, og da jeg cyklede hjem efter den første behandling, svævede jeg på det nærmeste. Og jeg følte, at det var cyklen som kørte med mig. – En ny og bedre virkelighed var ved at tage form, og siden den dag har jeg glædet mig hver morgen til at starte dagen med dine øvelser.

Nu vil jeg gerne sige dig så tusind mange gange tak for den kærlige måde, du tog imod mig på, da jeg for en måneds tid siden fortvivlet kom til dig igen med nærmest sammenkrøllede ben i kørestol. Du fornemmede straks, hvor slemt jeg havde det og behandlede mig så nænsomt, som man ville behandle en lille dreng på 5 år – nøjagtigt som jeg følte mig. Og da jeg et par dage senere sad hos dig og tænkte, at min tilstand var håbløs, fornemmede du straks min håbløshed og sagde, at der ikke var nogen grund til at fortvivle, og at der ville komme en løsning med min infektion. Det har været mit valgsprog siden, og så opdagede du heldigvis, at jeg havde en bihulebetændelse som kunne stå bag det hele. Det hjalp mig videre, og nu glæder jeg mig over at kunne strække benene og så småt begynde at få musklerne tilbage og kunne gå igen.

Så 1000, 1000 tak – og rigtig god jul og godt nytår.

P.S Vi er vist mange der håber, at du fortsætter mindst 25 år endnu som behandler – hvor skal vi ellers gå hen og få hjælp…. 😊

Kærlig hilsen
Poul Erik

Poul Erik

Kære Per

I sidste uge var jeg til behandling hos dig og på grund af min diagnose ALS var næsten alle mine muskler stået af, og var slap som en sæk kartofler. Efter din behandling kom der liv i højre arm der ellers havde været helt livløs. De næste dage begyndte musklerne i armen at sitre og fik væsentligt mere kraft!

Onsdag morgen i den efterfølgende uge vågnede jeg badet i sved. Den samme dag vågnede alle kroppens muskler til live og jeg kunne pludselig aktivere alle kroppens muskler. Jeg kunne igen begynde at tale lidt, da min tunge også havde været angrebet og jeg derfor kun kunne mumle uforståeligt.

Da mine fødder vågnede opdagede, jeg at jeg havde fået nedgroede negle og det gjorde pludselig ondt.

Jeg havde stor lyst til at springe op af kørestolen og bruge min krop men har mistet meget muskelmasse så desværre ikke muligt, men ville gerne.

Tak Per for at du startet mine muskler op der ellers i lang tid kun gik i forfald på grund af min diagnose der ødelægger alle mine muskler.

Denne mail er skrevet på en øjenstyret pc, derfor ikke helt præcis.

Med kærlig hilsen
Knud Ankjær

PS mine øjne blev mere og mere uklare nu kan jeg se klart igen

Knud Ankjær

For 16 år siden, i februar måned 2004, opsøgte vi dig, for at få hjælp til min søn Nicolai, der på det tidspunkt var 10 år. Vi havde hørt om dig og dine resultater via min mands arbejde i Falck.

Nicolai gik i 4. klasse, og havde store udfordringer med indlæring, koncentration, manglende ro, og dermed helt naturligt også sociale udfordringer. Nicolai havde så meget uro i kroppen, at han kun vanskeligt kunne sidde på en stol, og kun kort tid af gangen. Det betød, at meget af skoletiden foregik på gulvet…

Nicolai havde, gennem det sidste års tid i skolen, været igennem flere af skolens tilbud, primært rettet mod læseindlæring. Det kom der ingen afklaring eller hjælp ud af; ingen tegn på ADHD, ordblindhed eller lignende. Nicolai havde under de rette betingelser en rigtig god indlæringsevne. Trods udsagnet om en god indlæringsevne var Nicolais læsefærdigheder på 1-2 klasses niveau. Kort sagt, ingen diagnose; ingen hjælp!

Jeg var som Nicolais mor dybt bekymret. Dels havde Nicolai det jo helt åbenlyst ikke godt, og hvordan skulle det dog gå ham på længere sigt.

Som nævnt hørte vi om dig og dine resultater gennem kolleger i Falck, og vi fik fat i et notat herom, blandt andet med en beskrivelse af nogle af de børn du havde hjulpet. Beskrivelsen af de børn var som at læse om Nicolai.
Vi fik en tid, og ved vores første konsultation undersøgte du Nicolai, forklarede om hans problem, der skyldtes afbrudte nervebaner i nakken, og forklarede os hvad behandlingen ville være. Vi var hos dig tre gange, og Nicolai lavede troligt sine øvelser gennem flere år, indtil han tog på efterskole for at tage 9. klasse der.

Vi var hos dig i februar, og da læste Nicolai som sagt på 1-2 klasses niveau. Da vi 4 måneder senere kørte til Frankrig på ferie, da læste Nicolai Harry Potter, vel ca. 300 sider. Der var sket en helt utrolig udvikling, og Nicolai havde det helt tydeligt meget bedre.

Nicolai skiftede skole, for at finde sig selv, og få en ny rolle. Den gamle rolle som klassens klovn skulle rystes af. Det blev til gode år i den nye skole, super år på efterskolen, og efterfølgende en ganske flot studentereksamen.

Vi har simpelthen behov for at fortælle dig, at i går sluttede Nicolai sin uddannelse på Universitetet i Aarhus, han fik sin kandidatgrad i Business Intelligence, sluttede med et 10 tal. Efter sommerferien starter han i drømmejobbet hos Price Waterhouse. En glad ung mand, med god uddannelse, gode venner, og mod på livet.

En solstrålehistorie, som ALDRIG havde været mulig, uden din hjælp for 16 år siden.

EN STOR OG VARM TAK FRA OS ALLE !

Alette Nørgaard

…Fra ”bøjet søm” til ”rank kvinde”…
Fra man træder ind af døren hos PAS by Aktiv Form bliver man mødt af smil og varme. Der er en tillid med det samme og det viste sig at være lige stedet for mig.
Det var nogle hårde måneder i slutningen af 2018 med ulideligt mange smerter i lænd, balle og ben. Jeg gik bogstaveligt talt og lignede et bøjet søm og kunne gå max 50 meter inden jeg klappede sammen, drænet for kræfter. Det påvirkede mit arbejde og mit sociale liv meget.
Min kære veninde anbefalede mig at prøve en behandling hos Per Gjeding. Det er den bedste anbefaling jeg længe har fået og én behandling blev til mange. Som Per ynder at sige: ”Jeg fandt din hjerne”. Èt eller andet fandt han, for jeg blev låst op i systemet og fandt lindring i smerterne.
En operation var dog uundgåelig og jeg blev i januar 2019 opereret for en diskusprolaps mellem L4/L5, men der er ikke skyggen af tvivl om, at min hurtige tilbagevenden til mit arbejde, sociale liv og til min normale ranke holdning, ikke var gået så hurtigt og smertefrit hvis jeg ikke havde fået behandlinger hos Per inden operationen. Per var altid støttende, motiverende og meget beroligende hver eneste gang jeg var hos ham.” Vi skal nok få dig ud at danse igen”, som han sagde med sit skønne smil på læben! Og danse, dét kan jeg nu og meget meget mere! Tak, og JUHU Per.

Christina K.A. Lindquist

Hej Erik

Jeg vil gerne sige tak for et fantastisk behandlingsforløb over de to uger, jeg var i dejlige Odense. Og sjovt! Nu efter jeg er kommet hjem, er det helt vidunderligt, så dybt jeg sover – hører ingenting om natten! Og smerter har jeg ikke flere af. Kun lidt snurren i armen når jeg holder hovedet og/eller rygraden for længe ud over dens akse, og når jeg ligger for længe på min venstre side og sover. Hele min ryg pibler og mine rygmuskler skyder som de fineste forårsskud. En virkelig skøn følelse. Jeg kommer igen, næste gang jeg er i Odense. Glæder mig

Lene Eskemose

Per Gjeding, Little did I know while on vacation to Iceland, I would share the airplane return home to Philadelphia with a man from Danmark who, not only taught himself to walk again after a tragic accident, but then went on, through sheer determination and will, to create his own physical therapy system. Thank you for teaching me your system – Aktiv PAS. It is working amazingly well, my left leg is on its way to walking again. The right leg is ready to go. Thank you for all your endless selfless love and support. Perhaps there will be a surprise waiting for you upon your next trip to Philadelphia. Happy New Year 2019 – success, health and happiness to you and your family. It is possible I may also visit you this summer in Danmark – while in Amsterdam. For anyone interested: https://www.aktivform.dk/

Steven Quigley

Kære Aktiv Form

TAK for at tage os så alvorligt, når vi akut har brug for jeres hjælp! Det er virkeligt usædvanligt at opleve, at blive fuldstændigt taget hånd om, på den måde som I formår. Jeg oplvevede det både før jul og i sidste uge, og Anne oplevede det jo i dag!

Lise Høgfeldt

Tusind tak for første behandling i går!

Jeg kan mærke klar forandring, og det er jo næsten magi!

Samtidig er det helt tydeligt, at behandlingen har sit afsæt i fuldstændig konkret forståelse af kroppens feedbacksystemer og, hvordan systemet derigennem reaktiveres. Mageløst!

TAK TAK TAK!!!

Lise Høgfeldt

Jeg har igennem et langt arbejdsliv fået nogle skavanker og været udsat for nogle arbejdsskader, som blev behandlet i det offentlige behandlingssystem. Disse behandlinger har dog ikke kunne rette op på mine skader.

Jeg hørte om PAS by Aktiv Form og Per Gjeding og tænkte, at det måske kunne hjælpe med at rette op på mine skavanker.

Efter at have gået hos Aktiv Form, er kontakten i nervebanerne mellem hoved og fødder blevet genetableret.

Jeg er nu uden smerter i nakke og skulder og kan sove OK om natten. Min ankel, som skulle opereres pga. løse ledbånd, forkalkning i fodleddet og hævelser, er nu næsten symptomfri.

Smertestillende piller er stort set overflødige nu.

Willy Harry Rau

I slutningen af 2010 fik jeg diagnosen Sklerose.
Jeg prøvede at gøre hvad jeg kunne, for at holde kørestolen fra livet.
Lægerne rådede mig til motion, så mandag gik jeg til ridning, tirsdag til Yoga, onsdag til Pilates, torsdag spillede jeg Boccia og fredag til gymnastik.
Trods alt dette, blev jeg blot dårligere og dårligere.

I 2014 hørte jeg om Per Gjeding og de mirakler har gjorde for folk.
Dette måtte jeg prøve.

Første gang jeg var hos Per, kunne han fortælle, at jeg for 55 – 60 år siden havde fået et piskesmæld.
Jeg var meget forbløffet og forvirret. Kom med en diagnose og fik en helt anden oplyst.
Efter nærmere eftertanke, kom jeg i tanke om, at jeg som barn var med i mine forældres bil, da den blev påkørt bagfra.
Per havde jo ret, en mærkelig følelse.

Efter to til tre behandlinger bliver min nakke og skuldre smertefrie. Skønt at opleve det. Derfra gik det stærkt.
Min runde ryg blev langsomt rettet ud.
Ret ryggen – å…hvor jeg tit har hørt det, men nu er det muligt.

Jeg har lært meget, ud over gymnastikøvelserne, også at tale til hjernen, puste, sige pist og klæde mig varmt på.
Kulde og træk får min krop til at låse.

Jeg har det godt i dag. Min Sklerose er gået i bero, og jeg tager ikke medicin længere.

TAK PER.

Else Engberg

Fra invalid til professionel tennistræner.

I en periode omkring 1991-1992, spillede jeg 5-6 timers tennis om dagen i forsøget på at se hvor god jeg kunne blive. Det fik jeg desværre aldrig chancen for at finde ud af, da jeg blev skadet i ryggen og var tvunget til at stoppe.

Efter et mentalt yderst frustrerende år, uden tennis, blev jeg nødt til, på en eller anden måde, at komme igang med tennis igen. Jeg gik langsomt i gang, først én gang om måneden, så én gang hver anden uge. For så at vænne mig til at spille 1-2 gange om ugen. Hver eneste gang jeg skulle spille var det iført støttekorset, samt yderligere indtagelse af stærk gigtmedicin udover den daglige dosis. Lyst, vilje, og adrenalin, gjorde at jeg reelt spillede tennis på endorfiner.

På trods af denne lille mængde tennis, og en alvorlig skadet ryg, opnåede jeg at spille for en tysk klub (Bad Pyrmont), hvor jeg i holdkamp i 1997 bl.a vandt over en
spiller der lå i top 400 på verdensranglisten, samt at vinde DM sølv på Lyngby´s elitedivisionshold i sommeren 1998. Dette blev dog til sidst mere end min ryg kunne
klare. Selv ikke min heroiske fightervilje kunne hjælpe mig længere, så jeg var tvunget til at stoppe fuldstændig. Selvom jeg aldrig fandt ud af hvor god jeg kunne
blive, fik jeg trods alt en gang imellem fornemmelsen af at spille sindssyg god tennis 🙂

På trods af, at jeg fulgte anvisninger fra læger, fysioterapeuter, og professionelle fitnessinstruktører om styrketræning, diverse øvelser osv, blev min ryg dårligere og
dårligere. Jeg blev mindre og mindre bevægelig, samt fik større og flere smerter. Til sidst kunne jeg hverken løbe efter bussen, tage til koncert uden at være nødsaget til at drikke en flaske sprut for at holde smerterne ud, eller lave andet end at ligge på sofaen og hvile. Jeg kunne intet! Hvis jeg skulle gå en tur ned ad strøget
i København, var jeg nødt til at sidde ned flere gange undervejs. Det var et ulideligt smertehelvede.

Ved årsskiftet til 2001, manglede jeg kun at sætte min underskrift på invalidepensionen. På det tidspunkt var jeg endnu ikke fyldt 30 år.

Den 17. januar 2001 havde jeg fået tid til operation i ryggen. MR-skanningen viste at 5. lændehvirvel var forskubbet 5 mm frem i maven, og over- og underliggende diskos
var helt sorte og trykket flade. Jeg skulle have indopereret 3 søm på tværs og 1 på langs for at afstive ryggen. Men et par uger før operationen skulle finde sted, mødte
jeg Per Gjeding. Per Gjeding er grundlægger og udvikler af PAS® by Aktiv Form (Proprioceptive Activation System). Per har givet mig “værktøjet” til, at jeg har været i
stand til at kurere mig selv, så jeg har undgået operation. En lang hård og sej genoptræning.

Da jeg kom hos Per første gang kunne jeg dårligt nok kravle op på briksen. Men til min store overraskelse og efter Per´s vurdering af MR-skanningen, sagde han, stik
modsat af læger og kirurg, at jeg var sund og rask, og jeg aldeles ikke skulle opereres. I øvrigt kunne han fortælle mig, at jeg om en måned kunne gå i gang med
at spille tennis igen, og at jeg om 6 måneder kunne spille lige så mange timers tennis om dagen som jeg havde lyst til. What? Det troede jeg simpelthen ikke på.
Men jeg blev klogere 😉

Efter en time på briksen og aktiv deltagelse i selve behandlingen, kunne jeg nu for første gang i 10 år mærke, at mit led var tilbage på rette plads. Dagen efter aflyste
jeg den planlagte operation.

I den første måned af mit bekendtskab med PAS var jeg under behandling hos Per 3 gange om ugen. Jeg udførte ihærdigt mange gange dagligt alle øvelser jeg var
undervist i. Utallige gange måtte jeg grædende ringe til Per og fortælle hvor mange smerter jeg havde, og hvor svært jeg havde ved at tro på at hans behandlingssystem
ville hjælpe mig. Men gang på gang blev jeg overbevist, og jeg brugte alle mine fighteregenskaber jeg tidligere havde brugt på tennisbanen, til at kæmpe videre for
at kurere mig selv.

En måned efter første møde med Per, måtte jeg så forsøge mig på tennisbanen, som han havde sagt jeg kunne. Er du gal hvor jeg glædede mig. Jeg kunne ikke
flytte mig rundt på banen, men jeg kunne stå og slå grundslag på stedet. Det var sindssygt fedt, og nu blev jeg endnu mere motiveret for at gøre comeback på
tennisbanen. Og lige så utopisk det lød da Per en måned forinden havde sagt, at jeg kunne spille lige så meget tennis jeg havde lyst til, når der var gået 6 måneder. Lige så fedt var det da jeg netop efter 6 måneder med uafbrudt træning i PAS, spillede turneringstennis igen, og efter kort tid spillede på højeste nationale plan igen. Og denne gang helt uden smerter. Intet korset, ingen smertestillende medicin. Jeg var ganske enkelt igang med at helbrede mig selv, og Per havde givet mig “nøglerne” til
det.

Vi er nu i år 2017, og lige siden jeg mødte Per i de sidste dage af år 2000, har jeg dagligt udført PAS øvelser. Jeg er nu professionel tennistræner, og selvom jeg
passer mine PAS øvelser, hænder det dog, at jeg en sjælden gang imellem bliver ramt af skader, og bliver nødt til at få hjælp af Per til at blive låst op igen. Et lille
eksempel er da jeg blev ramt af seneskedehindebetændelse. Jeg kunne ikke engang holde på ketcheren, så ondt gjorde det. Alt hvad jeg læste om det på nettet sagde
mellem 8 og 24 måneders pause/genoptræning. En af mine tidligere spillere havde gået med det i 2 år. Men efter én behandling af Per, og 10 dage, var min arm
fuldstændig frisk og klar igen.

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller vil høre mere.

Med venlig hilsen
Kenneth Jessen
www.kjtennis.dk
Tlf.: 26415910

Kenneth Jessen

Vores dreng Mathias på 10 år var i foråret 2015 indlagt på Kolding sygehus med uforklarlig ondt i maven. Det havde stået på gennem mange måneder og forsvandt lige så uforklarligt som det var kommet i sommeren 2015.

7. januar 2016 startede Mathias’ mareridt igen. Den ene dag efter den anden gik med ondt i maven. Han lå på sofaen, havde ikke lyst til noget, blev svimmel af at sidde og stå op. Vi rendte vores læge på dørene og blev sendt utallige gange på OUH. En enkelt gang op til 4 gange på 12 dage. De forskellige læger trykkede ham på maven og sagde ”prøv noget mere Movicol”, ”vent til weekenden, så det ikke går ud over skolen”. Vi prøvede forgæves, at forklare dem, at Mathias ikke går i skole pga. mavepinen. Vi får så tildelt en planlagt indlæggelse på OUH’s børneafdeling i de første 14 dage af marts. Der bliver Mathias tilset af fysioterapeut, ergoterapeut, psykolog og sansepædagog. De når frem til, at Mathias har sanse- og krydsmotoriske problemer samt problemstilling omkring følelser, det giver ham ondt i maven, forklarer de.

Jeg tror, ingen kan forestille sig den frustration og magtesløshed, man står i som forældre, når man bare ikke kan hjælpe sit barn.

Vi hørte om Per fra Aktiv Form og det forandrede vores og Mathias’ liv.

Torsdag d. 24/3/16 var den dag, da vi i flere måneder, for første gang, oplevede vores søn gå rundt i 3,5 uge uden ondt i maven.

Vokseværk sagde Per den første gang vi mødte ham. Jeg var noget mistroisk, da vi gik derfra. Jeg tænkte ”kan det nu passe”? Per gjorde jo næsten ikke noget. Stræk/bøj og pres med storetæerne.

Men for første gang i månedsvis sagde Mathias, da vi gik ud af døren. ”Jeg har ikke ondt i maven.” Ja Ja tænkte jeg. Men efterfølgende har jeg måtte konstatere gang på gang, at det virker. Mirakelmageren kalder vi ham.

Vi gik fra at have en dreng, der var syg uger/måneder af gangen til, at Mathias er syg 1- 2 dage om ugen. Hver gang stiller Per med en akut tid og hvis ikke Mathias hopper og springer ud fra Aktiv Form, så går der bare nogle timer, før han er frisk. Vi må bare konstatere, at Per kan fjerne det psykiske som OUH mener, han fejler, ved at behandle ham muskulært.

OUH kalder det psykisk, Per kalder det vokseværk

OUH’s løsning er et netværksmøde i slutningen af juni måned 2016. Vi må bare konstatere, hvis vi ikke havde hørt om Per, lå vores dreng stadig på 6 måned med ondt i maven, uden at OUH havde hjulpet ham.

Den dag i dag er vores løsning stadig Per og vores dreng får flere og flere gode dage.

Vi er så taknemmelige for hans hjælp i den hårde tid for Mathias og vores familie.

Irene Høgh Skov

Jeg er en årgang 1949 og i en alder af 14 år opdagede jeg at min ryg ikke var specielt samarbejdsvillig.

Det endte op med en hospitalsindlæggelse, hvor man konstaterede at min ryg var skæv. Så det måtte jeg lære at leve med. Et arbejdsliv som håndværker gjorde ikke tilværelsen lettere. Det blev prøvet kiropraktor, fysioterapeut, og hos lægen er der lagt blokader. Alt dette have en meget kortvarig effekt. Gennem tiden har det medført en del sygedage, og der er en del aktiviteter, jeg har måttet indstille. En morgenstund kunne jeg ikke stå ud af sengen. Jeg rullede ud på gulvet og opdagede at jeg ikke havde følelse i mit højre ben. Så skulle jeg tisse og denne proces var jeg ikke selv en del af. Det foregik pr automatik. Langsom vendte følelsen tilbage i benet. Noget måtte gøres så jeg prøvede en ”klog mand”. Han smurte kamfer på min ryg og sagde jeg skulle gå med en uldtrøje. Tro mig, det havde ingen effekt.

Jeg har prøvet fitness rygprogram – ca. ¾ år, men lige meget har det hjulpet mig.

Gennem en bekendt hørte jeg om Per Gjeding og PAS® by Aktiv Form og de gode resultater andre har haft. Det skulle selvfølgelig prøves.

Ved mit første besøg hos Per fik jeg for første gang i mit liv at vide, hvad min krop består af og, hvordan den virker. Men hjernens funktion (eller mangel på samme) blev også gennemgået. Det hele på en letfattelig måde. Jeg følte selv, at jeg var med hele vejen. Det er utroligt, at man først nu lærer sin krop at kende. Vi bliver jo bombarderet med moderne teknologi, hvordan tingene fungerer o.s.v, men hvordan vi selv fungerer, hører vi ikke meget om.

Jeg er Per stor tak skyldig. Gennem de simple øvelser Per har lært mig, er jeg på nuværende tidspunkt næsten smertefri. Men det stopper ikke her. Jeg fortsætter mine besøg hos Per. Ingen medicin, ingen hokus pokus, og jeg kan nu gøre, hvad jeg har lyst til – Hurra-Hurra

Torben Olesen

Vi er så stjerne lykkelige og dybt taknemlige over, at vi har mødt dig Per. Jeg kom med en dreng med diagnosen Cerebral parese Diplegi. I kørestol, med smerter, kramper og nu bare 11 mdr. senere har lægerne fjernet diagnosen og jeg har en dreng der kan gå, løbe, hoppe, cykle fuldstændig krampe og smertefri. Jeg gav ham livet men du har givet ham en normal fremtid.

Da vi mødte Per første gang i feb. 2016 havde min søn lige fået diagnosen cerebral parese Diplegi. Han blev første gang som 5. årige opereret i begge sine ben (sene forlængelse) I årerne efter er han flere gang blevet gipset og fået botox med al det ubehag og smerter det giver. Vi har brugt 100 vis af timer på træningsprogrammer, øvelser, ud spændinger og alverdens behandlinger. Han har været tilknyttet fysioterapeuter og ergo terapeuter. Vores hverdag var rigtig svær, at få til, at hænge sammen, da vi aldrig helt kunne vide hvordan han ville have det. Søvn fik vi ikke meget af, da han tit havde kramper om natten eller skulle have hjælp. Han blev gradvis mere og mere dårlig som årerne gik og kørestolen blev en fast del af hverdagen, vi begyndte så småt, at få lavet justeringer i huset så det blev handicapvenligt og nemmere for ham at komme rundt, da hans tilstand iflg. lægerne ikke ville kunne blive bedre. Det sidste år op til, hvor han fik diagnosen var han stort set ikke i stand til, at gå og han havde rigtig mange dage hvor han bare lå i sin seng. Ingen, der ikke har prøvet det, kan forestille sig, hvor dybt frustrerende og hårdt det er, at have et sygt barn, som man ikke kan lindre eller hjælpe. DERFOR er det næsten heller ikke til at tro, at nu bare 11 mdr. senere har lægerne fjernet hans CP diagnose, da de ingen symptomer længere kan finde. Per har behandlet ham for piskesmæld og hjernerystelse. Det er tankevækkende, skræmmende og næsten ikke til, at holde ud, at mit barn blev så dårlig og skulle så mange smertefulde ting igennem på sygehuset når 11 mdrs. blid og smertefri behandling hos Per kan gøre så stor en forskel. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan det var gået hvis vi ikke havde fundet Per. Så kære Per, 1000 tak fordi du findes.

Gitte Sørensen

Efter at have gået med et slemt piskesmæld efter rideulykke og konstant kvalme i 2 år. Og utallige forsøg på behandling og besked på jeg aldrig kom på en hest igen, begyndte jeg hos Per.

Bedste beslutning nogensinde! I dag er jeg stort set smertefri og arbejder igen med hestene. 1000 tak Per!

Det bedste anbefalinger fra mig, min familie og alle mine ryttere som har været forbi og fået mere livskvalitet

Janni